BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Korunk memang best..tqqqq

Tuesday, October 30, 2012

Zarel jatuh kat Econsave

Hari ni after sembahyang maghrib, seperti yg di planning tghr td dgn hb, nak ke kedai gunting rambut dan econsave utk beli susu...so after hb potong rambut terus ke econsave, mula2 ada gak rasa malas nak gi tp bila tglk jam awal lg..sempat lg nak tgk Adam & Hawa kul 10 nanti..so pegi la...cam biasa zarel mmg suka lari2...tak laju mana pun..keliling barang2 camtu je dekat2 mummy atau daddy...tp ntah camana dia leh jatuh tertiarap.ni kali ke2 dan aku amat pasti mesti sbb sliper dia..menyirap darah aq dgr bunyi dia jatuh, sbb dia pegang brg...cepat2 aku nak angkat dia tp sebelah tgn tgh dukung amanda, mata cam kelam dah tak nampak mana la daddy dia ni, rupanya daddy dan sampai, angkat tgk darah penuh mulut dan zarel nangis, kalau dia nangis mesti sakit sgt..sbb dia tak pernah nangis kalau jatuh...takutnya aq kalau2 gigi dia patah..ya allah...cam terhenti kejap jantung, terus kitorang balik tanpa beli apa2 pun..lam kepala otak nak terus beli air batu letak sbb dah mula bengkak...check gigi dia tak goyang pun...mulut dia sebelah dalam yg luka teruk sbb kena lantai simen...tak tahu kali ni nak salahkan diri sendiri ke tak...cam Qisti dulu mmg salah mummy yg jahil ni..huhu...kitorang terus blk rumah beli air batu sbb nak cepat2 hilang bengkak sbbbnya..esok konvokesyen dia..siannya dia pegi konvo dgn mulut camtu...ya allah..mesti ada salah mummy hr ni kan...sampai rumah letak air batu tp hati tetap tak senang sbb luka dia dalam...aq ajak hb ke klinik...at least dpt ubat lega sikit hati aq ni...so kitorg ke klinik, at least ada ubat utk tahan sakit dan ubat sapu...tp zarel mmg tahan sakit, nangis tak sampai 3min...sian zarel...terkilan sbb ankku bukan budak nakal yg suka bising2 lari2 sana sini tak dgr ckp..sejak lahir sampai la besar dia mmg tak buat hal, dgr cakap, mmg senang sgt jaga zarel..mummy's good boy...harap2 esok takde la bengkak sgt...





After this no more pakai sliper pegi mana2 pun...akan ku beli sebijik lg converse utk zarel yg low cut supaya senang dia pakai...kerana kasut high cut dia tu jugak la yg membuatkan penyakit m aq wujud utk tunggu dan tolong dia pakai...so from now on...mesti beli converse low cut dan mesti rajin2222..suruh dia pakai kasut....kalau xde baby dah tentu2 mummy tuam ais kat mulut zarel sampai pagi malam ni...huhu


TQ for reading...kalau rajin comment dan LIKE sekali ok..:-) do come again